Σ' αγαπώ...και μου λύπης

Έναρξη παραστάσεων 8 Δεκεμβρίου Χώρος: Booze Cooperativa. Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Kώστας Μπάρας. Σκηνικά-Κοστούμια: Kίκα Καράμπελα. Επιμέλεια Κίνησης: Φώτης Νικολάου. Μουσική: Θάνος Ανεστόπουλος Παίζουν: Σοφία Κορώνη, Τατιάνα Πίττα Δραματουργικό υλικό: Ε.Λ.Ι.Α Μάνος Χαριτάτος

Saturday, October 28, 2006

28η Οκτωβρίου

Κάπου εκεί κοντά.
Σιμά στα ξέφτια του '40
"Κάθομαι στο τηλέφωνο και παρακολουθώ τας κινήσεις των Γερμανών για να κανονίσω την διάταξη των τμημάτων μου για να δώσω μάχην εάν με προκαλέσουν. Εν τούτοις αγαπημένη μου δεν παύω να σε σκέπτομαι και προσπαθώ να σε βλέπω πάντοτε μπροστά μου και να σου χαμογελώ αλλά δεν είμαι βέβαιος εγώ αν εσύ με σκέπτεσαι όσον εγώ και όπως εγώ. Όχι βέβαια γιατί η αγάπη σου για μένα δεν είναι εις τέτοιον ανεπτυγμένη και με τέτοιο βάθος και πλάτος".

a ride


Κάτσε και σκέψου,
τα μοναχικά παγκάκια,
πιό ιστορικά κι από μονές πεσόντων.

a myth


Στη σκανδιναβική μυθολογία υπάρχει ένας κοσμογονικός μύθος, σύμφωνα με τον οποίο στην απαρχή του κόσμου ζούσε ο "ανδρόγυνος". Όταν έγινε η γη ο ανδρόγυνος έπεσε πάνω της και χωρίστηκε σε αρσενικό και θηλυκό.
Από τότε άνδρες και γυναίκες αναζητούν συνεχώς, και συνήθως μάταια, το αληθινό τους ταίρι.

Λίλιαν




Δεν τολμάω να διαβάσω τι έγραψα γιατί μου ‘μεινε μια αμυδρά εντύπωση ότι είναι ασυναρτησίες και θα αναγκαστώ να σκίσω το γράμμα και να γράψω καινούργιο, αλλά νυστάζω.
Καληνύχτα τώρα και να με σκέφτεσαι πολύ όπως κι εγώ.

Σ’ αγαπώ πολύ πολύ,

Λίλιαν